Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم غرب هرمزگان گفت: حادثه آتش‌سوزی در اسکله‌های صیادی موضوعی جدی است که سرمایه زندگی مردم را نابود می‌کند و ضروری است تا تجهیزات ایمنی و اطفای حریق در اسکله‌های صیادی توسعه یابد.

احمد جباری ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بندرعباس اظهار کرد: متأسفانه در حادثه آتش‌سوزی شامگاه 5شنبه در اسکله صیادی بندرکنگ در غرب هرمزگان، خسارات وسیعی به جامعه صیادی وارد شده به طوری که 8 لنج و 7 قایق صیادی در آتش سوخته است و اگر همت ویژه واحدهای آتش‌نشانی شهرداری بندرلنگه و شهرداری بندرکنگ و آتش‌نشانی فرودگاه بندرلنگه و همین طور آتش‌نشانی نیروی دریایی سپاه نبود، وسعت آتش‌سوزی فراتر از تصور می‌بود و دهها شناور صیادی مستقر در این اسکله که بزرگ‌ترین اسکله صیادی غرب هرمزگان است، به کام آتش گرفتار می‌شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: از همان ابتدای اطلاع از حادثه آتش‌سوزی بلافاصله موضوع را در سطح استانی و ملی پیگیری کردم و با دستگاه‌های مربوطه از جمله شیلات ایران، بنادر و دریانوردی و وزارت کشور در ارتباط بودم تا دلایل این حادثه و راهکارهای جلوگیری از بروز موارد مشابه را مورد بررسی قرار دهند.

رئیس مجمع نمایندگان هرمزگان در مجلس با بیان این که باید حادثه آتش‌سوزی در اسکله صیادی کنگ به طور دقیق بررسی کارشناسی شود، تصریح کرد: امکانات اطفای حریق در اسکله‌های صیادی ما در سراسر استان ضعیف است و به دلیل نوع جنس لنج‌های صیادی، آتش به سرعت در میان آنها شدت می‌یابد و ضرورت دارد تا سازمان بنادر و شیلات ایران با همکاری شهرداری‌های شهرهای دارای اسکله صیادی، نسبت به استقرار خودروهای آتش‌نشان در نزدیکی این اسکله‌ها اقدام و از سوی دیگر سازمان شیلات نسبت به تقویت تجهیزات اطفای حریق در این نقاط اقدام کند.علاوه بر این بنده طرح سوالی را نیز از وزیر جهاد کشاورزی آماده کرده‌ام که باید نسبت به این اتفاقات که مشابه آن را نیز در ماه‌های اخیر در استان نیز داشته‌ایم، بررسی‌های دقیقی داشته باشیم.

جباری با بیان این که کانون‌های تجمع لنج‌های صیادی یکی از نقاط پرخطر در زمینه وقوع آتش‌سوزی است، افزود: سازمان بنادر نیز در این زمینه مسؤولیت دارد که شناورهای آتش‌خوار خود را به نحوی در بنادر خودش مستقر کند که بتوانند در زمان بروز بحران، فورا خودشان را به کانون‌های خطر در اسکله‌های صیادی برسانند و در مهار آتش مشارکت داشته باشند.

وی گفت: در این زمینه انتظار این است که بهره‌برداران اسکله‌های صیادی که اغلب تعاونی‌های صیادی آن منطقه هستند، الزامات این حوزه را رعایت کرده و با سازماندهی نگهبانی مستمر، حتما کمبودهای آن را با نمایندگان و مسؤولان استان برای پیگیری تجهیزات مطرح کنند تا بتوانیم نسبت به تأمین آنها اقدام کنیم.

نماینده مردم غرب هرمزگان در مجلس شورای اسلامی همچنین اضافه کرد: در مورد بیمه‌نامه لنج‌های صیادی نیز مجموعه دغدغه‌هایی در زمینه گران بودن اخذ بیمه‌نامه کامل وجود دارد که باید فکری برای آن داشته باشیم و با مشورت با متخصصان امر برای آن چاره‌اندیشی کنیم. حتما در این زمینه در هفته پیش رو در نشستی با صیادان کنگ این مسائل را بررسی خواهیم کرد.

وی در پایان از تلاش‌های نیروی هوایی ارتش، دریابانی و دهیاران دیوان و شناس و گروه‌های مردمی نیز در کمک به اطفای آتش در اسکله صیادی کنگ تقدیر کرد

انتهای پیام/3264

منبع: فارس

کلیدواژه: جباری نماینده غرب هرمزگان آتش سوزی اسکله کنگ بندرعباس اسکله های صیادی اسکله صیادی حادثه آتش سوزی غرب هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۷۶۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی

به گزارش خبرنگار مهر، سیدحسین حسینی بعد از ظهر شنبه در نشست شهر مولد استان بوشهر با قدردانی از استاندار بوشهر در پیگیری اجرا شدن شهر مولد کشاورزی بوشهر در سواحل اضافه کرد: این شهرها با تولید و پرورش آبزیان طراحی شده که نقش مهمی در حل مشکلات جوانان دارد.

وی شهرهای مولد را کانون‌های تولید، اشتغال و اسکان دانست و بیان کرد: یکی از اهداف مهم شهرهای مولد تولید و امنیت غذایی پایدار است و به سمت کانون‌های مولد حرکت می‌کند.

حسینی یکی از اقدامات مهم دولت سیزدهم را توسعه اقتصاد دریاپایه دانست و اظهار داشت: یکی از مصداق‌های مهم طرح‌های تولیدی اقتصادی دریا محور شهرک‌های مولد کشاورزی در سواحل است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه توسعه طرح‌های اقتصاد دریا محور یکی از برنامه‌های مهم دولت است، تأکید کرد: شهرهای مولد در سواحل نقش مهمی در اشتغال، تولید پایدار و تقویت معیشت خانوارها دارد که در اجرایی‌شدن شهرهای مولد در سواحل از هیچ کوششی فروگذاری نمی‌شود.

وی با بیان اینکه در سواحل کشور خانه‌های مولد طراحی شده است، گفت: شهرهای مولد با ایجاد زنجیره ارزش افزوده، سبب افزایش سطح تولید، اشتغال‌زایی و افزایش درآمد خانوارها می‌شود.

در این آئین قرارداد زمین ایجاد شهر مولد دلیران تنگستان به امضای جهاد کشاورزی، شیلات، منابع طبیعی و آبخیزداری، امور اراضی و شهرک‌های کشاورزی استان بوشهر رسید.

کد خبر 6090286

دیگر خبرها

  • آتش‌سوزی در لنج صیادی چابهار
  • روند پیشرفت خوابگاه‌های دانشجویی استان هرمزگان بررسی شد
  • وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • وزارت راه:تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • تصاویر آتش‌سوزی گسترده یک کارگاه بزرگ در تهران |‌ ویدئو
  • بررسی ایمنی در محیط کار در برنامه فراسو
  • آتش‌سوزی بزرگ در کارخانه مبل شهرک صنعتی شمس‌آباد
  • آتش سوزی گسترده در کارخانه مبل سازی مهار شد
  • خطوط ریلی بندر شهید رجایی توسعه می‌ یابد